onsdag 26 mars 2008

Semestern på Antigua var helt fantastisk!


Jag kan varmt rekommendera Antigua i Västindien! Turkost vatten, vita stränder och goda drinkar! Vi njöt en vecka på vackra Dickenson Bay, utnämnd till en av världens 10 vackraste stränder. Bungalowen låg 20 m från poolen och 50 m från stranden och inbäddad i en härlig grönska bestående av palmer och bouganvilla.



På morgonen tog vi en promenad längs stranden och såg solen gå upp bakom berget. Lugnt och stilla och bara vågornas brus!








Efter en frukost på terrassen och en kopp kaffe på strandstolen vid havet, var det dags att smörja in kroppen med solskyddsfaktor 30 resp 45! Solen tog väldigt bra så det var skönt att slänga sig i det turkosa vattnet för att få lite svalka.


Barnen älskade att bada i det turkosa vattnet men det fanns annat som lockade också.....vattenskooter!



Detta kunde Eric gjort hela dagen men det var tyvärr inte gratis.......



På stranden låg ett par trevliga restauranger och den vi tyckte bäst om var "The Beach". De hade alltifrån pizza till sushi och grillade skaldjur! Mums! Barnen älskade pizzan ( vi vuxna tyckte också den var jättegod ) !


Populärast var biten med färsk ananas.....men All american var inte helt fel heller!




Skönast var det på eftermiddagen när solen inte var så stark. Då hämtade vi vars en rompunch på Coconut Grove och njöt av de sista solstrålarna innan solen försvann snabbt ner i havet. Vackert!!!


Hit åker vi gärna igen.......snart!

1 kommentar:

Karna sa...

Dette var noe annet enn snø og slaps som vi fikk i påsken. Gleder meg til å følge med i den nye bloggen din, velkommen til "bloggerenes verden"