söndag 21 september 2008

Paris!

Kärlekens stad!
Här förlovade vi oss för drygt 16 år sedan och nu åkte vi hit för att fira vår 15:e bröllopsdag!

Solen sken och det var ljuvligt väder. Vi gick och gick och gick.........tur att vi hade sköna skor med oss! Vi såg det mesta; Triumfbågen, Eiffeltornet, Champs-Elysée, Place Madeleine, Louvren mm mm.

Vi var inte ensamma om att åka till Paris denna helg.....även Påven var här! Vi hade tänkt besöka parkbänken utanför Notre Dame där min man friade till mig, men Påven höll gudstjänst i katedralen så vi kom inte längre fram än så här.


T om Metron var delvis avstängd så det blev till att traska ett par hållplatser till för att komma hem till hotellet på kvällskvisten. Men efter en sådan här god fransk måltid behövs det ett par extra kilometer........mmm!



Fransk frukost! Café au lait och croissants! Mums!

Efter en god frukost var det dags att ge sig ut på Paris gator igen. Vi hittade många små mysiga heminrednings- och trädgårdsbutiker.....

... och fantastiska boulangerier! Vilka bröd!


Au revoir et bientôt!



2 kommentarer:

Viveka Gulda sa...

Man får gratulera till 15 år som gift. Vi firade förrförra året, och då åkte vi till Rom. Det blir lite speciellt när man åker nånstans och firar sin bröllopsdag. I år blev det ingen resa för vår del, vi hade just flyttat in...

s.m.i.l.e sa...

Åh vad härligt! Längtar! Funderar på om vi ska fira vår bröllopsdag nästa år i Paris eller om vi ska åka till New York istället. Jag vill till bägge städerna! Vi ses på torsdag! Kram så länge! Och grattis på bröllopsdagen i efterskott!