lördag 23 augusti 2008

Till salu!

En av mina väninnor skall sälja sitt söta hus och jag vill därför passa på att visa lite fina bilder från hennes hem. Välkommen till Tallvägen!


Detta söta hus var väldigt slitet och tråkigt innan min väninna köpte det och började att renovera i en rasande fart! Huset ligger inbäddat bland tallar och ljung i Höllviken. Uteplatsen är inringad av pilestaket och gröna växter i zinkbaljor.




En veranda att sitta och njuta på! Alltid fylld av pelargoner, olivträd och en skön gungsoffa!


Den väkomnande hallen med tapet från Sandbergs och spotar i taket. Strandfynd på väggen.


Furupanelen och sjuttiotalsfärgerna fick matplatsen att likna en sportstuga, men med mycket vit färg och gamla möbler blev det så här fint! Här har vi suttit 10 st glada på tjejfest. Härligt!



Det gamla köket revs ut liksom bardisken som delade av matplats och köksdel. Resultatet blev ett härligt öppet kök med inredning från IKEA. Kaminen värmer gott kyliga höstkvällar!



Sovrummet uppe med målade furugolv och textilier från Lexington. Fräscht! Alla inredningsdelajer och textilier kommer från butik Hem & Hav.
http://www.hemohav.se/ samt http://www.kate-w.com/


Badrummet var verkligen som en bastu med furupanel och orange plastmatta! Med lite färg och vita & svarta detaljer blev det ett nytt badrum!

Nu är denna lilla pärla till salu, http://www.hemnet.se/

Trevlig helg!